Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Albert Heijn Passage Veenendaal Centrum weer open

De verhuizing van Albert Heijn in winkelcentrum Passage Corridor in Veenendaal is afgerond. Vandaag, dinsdag 9 februari, opende medewerkster Ans van Stempvoort officieel de nieuwe winkel. De supermarkt heeft het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook biedt de winkel een stomerijservice.

De nieuwe Albert Heijn zit ongeveer 50 meter van de oude vestiging. “Een prettige plek, precies naast de ingang van de parkeergarage”, vertelt supermarktmanager Gijs Appels. “Onze winkel is lekker ruim en heeft zeer brede gangpaden. Ook zijn we nu duurzamer. Overal is led-verlichting. Door een installatie die warmte terugwint, gebruiken we geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op.”

Vers
Het aanbod is groot en gevarieerd. Al meteen na binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit, mede dankzij een gevarieerd assortiment maaltijdsalades en verspakketten. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, gebak, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes.

Innovaties
Er zijn veel digitale vernieuwingen. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en bieden verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Er is meer betaalgemak want, naast diverse gewone kassa’s, zijn er ook tien zelfscankassa’s. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel natuurlijk ook Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje”, aldus de supermarktmanager.

Extra
De winkel zit al vanaf het begin in winkelcentrum Passage Corridor. Eerst als Miro en sinds zo’n 35 jaar als Albert Heijn. “Maar nog nooit is de winkel zo mooi geweest als nu”, zegt Gijs Appels. “En het wordt nog mooier. Rond de zomer komt er een extra unit bij. Die gaan we gebruiken voor een speciaal assortiment voor onderweg. Dat bestaat onder andere uit verschillende soorten koffie, belegde broodjes en smoothies. Afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa, klanten hoeven hiervoor niet de winkel in.”

Bekijk hier de winkel

Albert Heijn aan de Passage 50 in Veenendaal Centrum is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en op zondag van 13:00 tot 18:00 uur. Vanwege de avondklok sluit de winkel maandag tot en met zaterdag tijdelijk om 20:45 uur. Parkeren kan in de garage. Het eerste uur is, bij besteding van 10 euro bij de Albert Heijn, gratis.