Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Albert Heijn Passage gaat verhuizen: Nieuwe winkel met veel vers en betaalgemak

Albert Heijn in winkelcentrum Passage Corridor in Veenendaal sluit zaterdag 9 januari 2021 om 18:00 uur de deuren. De supermarkt verhuist vervolgens naar een ander pand in het winkelcentrum, zo’n 50 meter verderop. De opening van de nieuwe Albert Heijn Passage, een winkel met het allernieuwste concept, vindt plaats op dinsdag 9 februari 2021 om 11:00 uur.

“We krijgen een prachtige, moderne winkel die dicht bij de parkeergarage zit”, vertelt supermarktmanager Gijs Appels. “Daar gaan we klanten elke dag verrassen met een zeer ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en van alles voor de borrel. We bieden veel betaalgemak want er komen maar liefst 10 zelfscankassa’s. Daar kun je ook met de handscanner afrekenen.” Tijdens de sluitingsperiode kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Buurtstede aan de Stuivenbergheem 15 (Oost) en bij Albert Heijn de Ellekoot aan de Veenslag 7 (West).

Foto: Supermarktmanager Gijs Appels

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.