Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Aanhuis.nl: het adres voor een complete woninginrichting

Het centrum van Veenendaal is een nieuwe woonwinkel rijker. Aanhuis.nl heeft recent haar deuren geopend aan de Hoogstraat 20. Deze nieuwe vestiging biedt een uitgebreid assortiment voor complete woninginrichting, en richt zich daarbij op het volledig ontzorgen van klanten tijdens hun verbouwingsprojecten. De winkel is gevestigd naast Van Woerden Wonen en vult het assortiment van Van Woerden Wonen perfect aan.

Persoonlijke service en maatwerk
Bij Aanhuis.nl Veenendaal kunnen klanten terecht voor een breed scala aan producten, variërend van vloeren en raamdecoratie tot maatwerkkasten, stalen deuren en behang. De winkel onderscheidt zich door haar focus op persoonlijke service en maatwerk. "Vooral het volledig laten ontzorgen van A tot Z behoort tot de mogelijkheden bij Aanhuis.nl," vertelt advies- en verkoopmedewerkster Frida van Roekel.

Van inspiratie tot realisatie
Wat Aanhuis.nl bijzonder maakt, is de uitgebreide service die verder gaat dan alleen verkoop. Het proces begint met een adviesgesprek, waarin de wensen van de klant centraal staan. Vervolgens neemt het team van vakmensen het inmeten en monteren van de gekozen producten voor zijn rekening. Deze complete aanpak zorgt ervoor dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de praktische details van hun verbouwing. "Wij nodigen iedereen van harte uit om onze winkel te bezoeken en samen de ideale woonstijl te ontdekken. Elke verbouwing is uniek, en wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuzes," aldus Van Roekel.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.aanhuis.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…