Overslaan en naar de inhoud gaan
 

De ondernemers in de binnenstad van Veenendaal zijn hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Na maanden van lockdowns, beperkingen en andere maatregelen is de koek op. Veel ondernemers vallen tussen wal en schip waar het gaat om de diverse regelingen. Met de oprichting van het Bernard van Kreel fonds willen we niet alleen aandacht vragen voor de problematiek waar veel ondernemers mee kampen. We willen ook de ondernemers met elkaar verbinden in een tijd waarin verbinding steeds lastiger blijkt. Bovendien willen we concreet ondernemers, financieel ondersteunen om acute problemen te verlichten.

 

Het fonds wordt gefinancierd door gemeente, ondernemers van de binnenstad en een aantal vastgoedeigenaren.  Door middel van de verkoop van ‘Kreeltjes’; lokaal geproduceerde koekjes in de vorm van een de meest markante gebouwen in onze gemeente, kunnen ook de inwoners van Veenendaal een kleine bijdrage leveren.  Hiermee hopen we dat we acute nood het hoofd te kunnen bieden.

 

Voor ondernemers 
Het fonds is bedoeld voor ondernemers die in de knel zijn gekomen door de diverse maatregelen. Met een bedrage uit het Fonds willen we ze graag op weg helpen. Het kan hierbij gaan om het doen van een investering in extra mogelijkheden om online te verkopen, ondersteuning op het gebied van marketing, maar ook een financiële bijdrage om een korte periode privé of zakelijk te overbruggen. Via onderstaande links kun je de aanvraagproceure en het aanvraagformulier downloaden. Mocht je ondertussen al vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar bernardvankreelfonds@winkelstadveenendaal.nl.

Download hier de aanvraagprocedure
Download hier het aanvraagformulier

 

Koekjes bestellen 
De Kreeltjes zijn te koop bij Banketbakkerij Mekking of vanaf 5 doosjes via info@winkelstadveenendaal.nl. Wij komen deze dan kosteloos bij u thuis bezorgen. Een pak koekjes kost €7,50 en de opbrengst komt ten goede aan de ondernemers.