Horlogerie Van Manen

Route Hoogstraat 28
3901CG VEENENDAAL
T.: 0318 512 521
info@horlogerievanmanen.nl
http://www.horlogerievanmanen.nl
Ga naar de webshop
Openingstijden
maandag13:00-17:30
dinsdag9:00-17:30
woensdag9:00-17:30
donderdag9:00-17:30
vrijdag9:00-21:00
zaterdag9:00-17:00
zondagGesloten
Over ons

Ontdek wat Veenendaal nog meer te bieden heeft op www.winkelstadveenendaal.nl

Horlogerie van Manen, al sinds 1959 een begrip

Horlogerie van Manen begon in 1959 in het oude pand van schoenmaker Achterberg als een klein winkeltje met slechts vijf koekoeksklokken, een paar wekkers, enkele horloges en een aantal onderdelen. Sinds die tijd is Horlogerie van Manen uigegroeid tot een gevestigde naam in Veenendaal en omstreken. De juwelier onderscheidt zich door haar uitgebreide assortiment sieraden, horloges en haar goede service.

Sieraden en horloges zijn in alle soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Goud of zilver, colliers of armbanden, een Lady-Di ring of een broche, Horlogerie van Manen heeft het allemaal. Bijkomend voordeel is dat Horlogerie van Manen elk sieraad op bestelling kan maken. Heeft u bijvoorbeeld een eigen, zelfbedachte ring ontworpen? Dan kan Horlogerie van Manen deze produceren. Naast sieraden heeft Horlogerie van Manen ook een uitgebreide collectie horloges. De collectie varieert van modieuze merken zoals Michael Kors, Daniel Wellington, Jacob Jensen of Icewatch, tot klassieke en tijdloze merken zoals Meistersinger, Maurice Lacroix, Rado of Raymond Weil. Ook heeft Horlogerie van Manen merken als Seiko (Astron), Certina en Casio (G-Shock) in huis. Deze merken blinken uit in innovatie en degelijkheid.

Door het grote atelier heeft Horlogerie van Manen de mogelijkheid om iedereen de service te bieden die bij hem of haar past. Horlogerie van Manen heeft veel technieken in huis om deze service te verlenen. Zo kunnen de vakmensen van Horlogerie van Manen sieraden en horloges graveren, lasergraveren (voor bijvoorbeeld glaswerk), goud- en zilversmeden, horloges repareren en zowel moderne als klassieke klokken repareren. Al deze reparaties gebeuren in het prachtig gelegen pand van Horlogerie van Manen.

Twinkeling

Aanbiedingen