Overslaan en naar de inhoud gaan
Afhalen
 

Brew

On

Maak kennis met Brew: het nieuwe knusse en gezellige koffie-en theehuis in hartje Veenendaal. Volledig ingericht tot sfeervolle huiskamer waar je kunt loungen bij de openhaard onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, kunt smullen van een vlotte lunch op de comfortabele eetbank of kunt genieten van een pilsje of wijntje in combinatie met een lekkere bite op het zonovergoten terras aan de gracht. Tevens voorzien van een flexwerkplek voor de harde werkers onder ons.

Tussen de warme en kleurrijke inrichting staan de industriële kasten gevuld met prachtige cadeausets, een heerlijk en ruim assortiment chocolade voor elke speciale gelegenheid en prachtige accessoires voor thuisgebruik. Deze aankopen kun je compleet maken door een zelfgeschept zakje unieke losse thee of koffie erbij te nemen! Met deze aanschaf draag je ook nog eens bij aan een betere wereld, daar veel van de producten biologisch en Fairtade zijn!

Toch stiekem zelf een zoetekauw en op zoek naar een lekkernij, wees gerust naast onze feestelijk verpakte chocolade kun je ook lekker een doosje bonbons mee naar huis nemen voor jouw eigen verwenmoment. Geef je liever iets cadeau waar je zelf van kunt meegenieten? Je kunt bij ons ook een high tea reserveren voor alle oma’s, moeders, dochters en vriendinnen! Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan de kleintjes en de inimini’s. De winkel is namelijk uitgerust met een “kids corner” gevuld met spel-, speel-, lees- en tekenplezier.

Ben je opzoek naar een locatie om met het gezin of vrienden iets te vieren? Bij Brew is het mogelijk om feesten en partijen te organiseren. Een activiteit als een workshop, koffieproeverij of theeproeverij gezocht? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Graag tot ziens bij Brew!