Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Appeltje – Eitje

Appeltje - Eitje biedt dagverse producten rechtstreeks van de boerderij aan de consument door middel van een speciale boerderijautomaat in het winkelcentrum. U profiteert van lekkere en lang houdbare producten voor een goede prijs en weet bovendien waar het vandaan komt.

Rechtstreeks van onze boerderij
Pluimveehouder Gertjan en fruitteler en melkveehouder Sven zijn de ondernemers achter het concept: Appeltje – Eitje: Dagvers van onze boerderij. De boerderijen liggen in de Betuwe (Opheusden en Dodewaard). Gertjan zorgt dagelijks voor dagverse vrije uitloop en scharreleieren en Sven is elke dag in de boomgaard en tussen de koeien.

Greep uit ons assortiment
In de automaat zijn diverse producten te vinden zoals eieren, appels, peren en zachtfruit (in de zomer), walnoten, diverse pure sappen, gestoofde peren, cadeaupakketten, melk, vla, yoghurt en diverse kazen.  Meer informatie over het assortiment is te lezen op https://appeltje-eitje-automaten.nl/het-assortiment

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…