WAAROM WINKELEN IN VEENENDAAL?
Prettigste winkelstad van de provincie Utrecht (2004). Genomineerd voor Beste Binnenstad (2015). 8e op de Ranglijst Beste Binnensteden van Nederland (2016). Gemeente met Schoonste Winkelgebieden (2017). Winkelstad Veenendaal valt nogal eens in de prijzen, op veel niveaus. Opvallend? Eigenlijk niet. Winkelstad Veenendaal heeft namelijk veel te bieden.

Winkelcentrum 'De Scheepjeshof'
Waar vroeger nog de Scheepjeswolfabriek stond, staat nu winkelcentrum De Scheepjeshof. Hier kunt u heerlijk overdekt shoppen. Het winkelcentrum is compleet vernieuwd en dankzij de ruime parkeergarage direct onder de winkels, staat uw auto altijd dichtbij.

Markt
Even een terrasje pikken of na het winkelen gezellig uitgaan in Veenendaal? Ga dan naar de Markt, middenin de binnenstad. Eten, drinken en dansen! Op de Markt vinden ook regelmatig leuke muziekevenementen plaats. Op dinsdagochtend en zaterdag is een deel van dit plein en de Hoofdstraat gereserveerd voor de gezellige warenmarkt.

Winkelcentrum Passage Corridor
In overdekt winkelcentrum Passage Corridor vindt u 30.000 m2 winkeloppervlak met meer dan 100 verschillende winkels. Naast veel Mode & Lifestyle, vindt u er alles voor uw persoonlijke en dagelijkse levensbehoefte. Parkeren kunt u onder en boven het winkelcentrum.

 

 

 

 

 

 

Welkom in Veenendaal
Het hele jaar vinden er in Winkelstad Veenendaal veel leuke activiteiten plaats. Zowel voor jong, als voor oud(er). Deze website biedt een overzicht van wat er allemaal te doen is, hoe laat de activiteiten beginnen, hoe laat de winkels open zijn en waar u kunt parkeren.

Er zijn nog geen relateerde evementen vastgelegd.