Winkelstad Veenendaal nieuwe coördinator stadsstrand

Datum: 
02-04-2019

Deze zomer blijft het stadsstrand dé ontmoetingsplek van Veenendaal met diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud. Winkelstad Veenendaal neemt van 1 mei tot 1 september 2019 de coördinatie van het stadsstrand op zich met René Keulers als coördinator.

Landjepik stopte in 2018 met het organiseren van activiteiten op het stadsstrand. Dit deden zij enkele jaren zeer succesvol onder coördinatie van Sanne Heymann. Winkelstad Veenendaal neemt nu het coördinatie-stokje over, inclusief activiteitenvergunning. René Keulers buigt zich, in opdracht van Winkelstad Veenendaal, dit seizoen als coördinator over de activiteitenplanning, het beheer en de promotie van het stadsstrand. Organisatoren van evenementen en activiteiten kunnen een verzoek bij hem indienen.

Wethouder Dylan Lochtenberg: “Het is ontzettend fijn dat er een partij is die de coördinatie van het stadsstrand op zich neemt. Hiermee blijft gewaarborgd dat de trekpleister in hartje centrum ook dit jaar weer een plek voor ontmoeting is met diverse activiteiten.”

Zomerklaar
Het stadsstrand is inmiddels al zomerklaar gemaakt. Zo zijn de speeltoestellen teruggeplaatst en zijn er betonplaten omgelegd om het terrein ook dit seizoen weer optimaal te kunnen benutten. Kinderen kunnen weer naar hartenlust op het stadsstrand spelen en het terrein is klaar voor zomerse activiteiten en evenementen.

Stadspaviljoen
Na het activiteitenseizoen starten de voorbereidingen voor het opnieuw inrichten van het gebied. Ontwikkelaar Ingenious Vastgoed gaat aan de slag met voorbereidingen voor de bouw van het stadspaviljoen en de realisatie van het nieuwe stadsstrand.