Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winkelstad Veenendaal nieuwe coördinator stadsstrand

Deze zomer blijft het stadsstrand dé ontmoetingsplek van Veenendaal met diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud. Winkelstad Veenendaal neemt van 1 mei tot 1 september 2019 de coördinatie van het stadsstrand op zich met René Keulers als coördinator.

Landjepik stopte in 2018 met het organiseren van activiteiten op het stadsstrand. Dit deden zij enkele jaren zeer succesvol onder coördinatie van Sanne Heymann. Winkelstad Veenendaal neemt nu het coördinatie-stokje over, inclusief activiteitenvergunning. René Keulers buigt zich, in opdracht van Winkelstad Veenendaal, dit seizoen als coördinator over de activiteitenplanning, het beheer en de promotie van het stadsstrand. Organisatoren van evenementen en activiteiten kunnen een verzoek bij hem indienen.

Wethouder Dylan Lochtenberg: “Het is ontzettend fijn dat er een partij is die de coördinatie van het stadsstrand op zich neemt. Hiermee blijft gewaarborgd dat de trekpleister in hartje centrum ook dit jaar weer een plek voor ontmoeting is met diverse activiteiten.”

Zomerklaar
Het stadsstrand is inmiddels al zomerklaar gemaakt. Zo zijn de speeltoestellen teruggeplaatst en zijn er betonplaten omgelegd om het terrein ook dit seizoen weer optimaal te kunnen benutten. Kinderen kunnen weer naar hartenlust op het stadsstrand spelen en het terrein is klaar voor zomerse activiteiten en evenementen.

Stadspaviljoen
Na het activiteitenseizoen starten de voorbereidingen voor het opnieuw inrichten van het gebied. Ontwikkelaar Ingenious Vastgoed gaat aan de slag met voorbereidingen voor de bouw van het stadspaviljoen en de realisatie van het nieuwe stadsstrand.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.