Toet JuniorStore ‘Beste winkel van september’

Datum: 
03-10-2017

Veenendaal – Toet JuniorStore in de Corridor 48 is de beste winkel van september. Zij kregen van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst een 9,5! Met name de service wordt uitzonderlijk hoog beoordeeld met een 9,9, verder wordt het personeel (9,8) en prijs-kwaliteit verhouding (9,5) ook erg goed beoordeeld.

In 2017 organiseert Stichting Winkelstad Veenendaal voor de tweede keer ‘De beste winkel van Winkelstad Veenendaal’-verkiezing. Iedere maand wordt er een winnaar gekozen. Dit is de winkel met de hoogste waardering en de meeste nieuwe reviews op de website winkelstadveenendaal.nl in die maand. In december strijden de winnaars van de maand om de titel ‘Beste winkel van 2017’.

Vanaf 1999 is Toet JuniorStore actief in Veenendaal. Eigenaresse Marjolein Toet weet ieder seizoen weer de mooiste collecties kinderkleding van de betere merken in haar winkel te presenteren. Marjolein en haar collega’s Muis en Natalie hebben van kinderkleding een professie gemaakt. Met veel plezier en enthousiasme zorgen ze dat zowel de grote als ook de kleine klanten voldaan naar huis gaan. Tussen het passen door is er altijd tijd voor een kopje koffie of lolly. In de aangename winkel van 250m2 vol met stoere en trendy kleding voor kids en teens, is er voor ieder wat wils. Toet JuniorStore voert de maten vanaf 92 tot 176. Marjolein: ‘’Ontzettend bedankt voor alle hartverwarmende reviews en mooie verhalen, hier zijn we heel trots op!’’

‘’Ik kan hier als papa naar buiten lopen met m’n kids in een waanzinnig outfit! Het personeel neemt mij deze zorg uit handen. Super gastvrij en een uitmuntende service’’. Aldus een van de reviews op winkelstadveenendaal.nl

Stichting Winkelstad Veenendaal feliciteert Toet JuniorStore met de titel ‘Beste winkel van september’. Fijn dat Veenendaal zulke mooie en vakkundige kinderkledingzaken rijk is.