Tijdelijke afsluiting Wolweg

Datum: 
29-10-2018

Van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 9 november is het deel van de Wolweg tussen de kruising Raadhuisstraat en het Schrijverspark niet bereikbaar. De laatste stukjes bestrating gaan er dan in. Medio november is de Wolweg helemaal klaar. Het verkeer wordt omgeleid via het Verlaat en de Prins Bernhardlaan. De parkeergarages blijven bereikbaar.

Bushalte Wolweg
De bushalte Wolweg is tijdelijk dicht. De bussen van Syntus worden omgeleid via het Verlaat en de Prins Bernhardlaan (lijnen 50, 80, X80, 280 en 505). Gebruikers van deze halte kunnen gebruikmaken van de eerstvolgende haltes. Dat is Politiebureau aan de ene kant en Zwaaiplein aan de andere kant.

Bushalte Zwaaiplein voor scholieren- en nachtbuslijn
De scholieren- en nachtbussen (lijnen 680, 683 en N81) zijn 15 meter lang en kunnen niet via de omleidingsroute over het Verlaat. Deze bussen rijden via de Kleine Beer. Gebruikers van de halte Zwaaiplein kunnen gebruik maken van de vervangende haltes Politiebureau en Korte Dreef.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op met toezichthouder Freek Nijman. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 538. Voor de ov-reizigersinformatie kijkt u op www.syntusutrecht.nl.