Super Style ‘Beste winkel van november’

Datum: 
04-12-2017

Veenendaal – Dameskledingwinkel Super Style op de Hoofdstraat 101 is de beste winkel van november. Ze kregen een gemiddeld rapportcijfer van een 8,8. Het prijsniveau en het personeel scoren beiden zeer hoog.

In 2017 organiseert Winkelstad Veenendaal voor het tweede jaar ‘De beste winkel van Winkelstad Veenendaal’-verkiezing. Iedere maand wordt er een winnaar gekozen. Dit is de winkel met de hoogste waardering en de meeste nieuwe reviews op de website winkelstadveenendaal.nl in die maand. In december strijden de winnaars van de maand om de titel ‘Beste winkel van 2017’.

Super Style is modewinkel van ruim 300m2 aan het begin aan de Hoofdstraat vol met musthaves welke wekelijks rouleren, dus altijd de mode van nu. In de ruim twee jaar dat Super Style is gevestigd in Veenendaal voorzien ze de modebewuste vrouw in een divers aanbod van kleding van verschillende (bekende) merken. De basis bestaat uit merken als Vero Moda, Vila, Jacqueline de Yong, Envy en Sophia. De basiscollectie wordt wekelijks aangevuld door kleding van diverse andere merken, welke goed met de basiscollectie gecombineerd kunnen worden. Naast de fysieke winkel kun je bij Super Style ook via de webshop bestellen. Het team van Super Style is ontzettend vereerd met de prijs en willen alle klanten die op hen gestemd hebben van harte bedanken. 

Winkelstad Veenendaal feliciteert Super Style met de titel ‘Beste winkel van november’. Fijn dat Veenendaal zulke mooie kledingzaken rijk is.