Start verkoop stadswoningen ‘Aan het Stadsstrand’

Datum: 
10-12-2019

Brouwerspoort wordt met de bouw van de stadswoningen op het Stadsstrand weer een stukje completer. ‘Aan het Stadsstrand’ in hartje centrum Veenendaal is een bijzonder project van woningen in de vorm van een strandhuis en daaronder eetgelegenheden vermomd als strandpaviljoen.

Alle twaalf eigenzinnige stadswoningen hebben een strandhuisuitstraling met een terras of balkon. Een mooie samenstelling van binnen-en buitenleven. Daarnaast zijn de woningen ‘Aan het Stadsstrand’ bewust duurzaam gebouwd en daardoor zeer energiezuinig. Het materiaalgebruik is hoogwaardig en duurzaam en doet daarmee recht aan de groene omgeving waarmee Veenendaal zich omringt. Door het gebruik van Accoya® hout gaan de gevels erg lang mee. Met 50 jaar garantie bovengronds is Accoya® hout momenteel het meest duurzame bouwmateriaal en komt het ook nog eens uit duurzaam beheerde bossen. ‘Aan het Stadsstrand’ is een unieke kans om te wonen in een uitzonderlijke en eigentijdse nieuwbouwwoning aan dé hotspot van Veenendaal.

Informatieavond
Enthousiast geworden over dit unieke project in hartje Veenendaal? Dan ben je van harte welkom op de verkoopinformatie avond op 12 december van 18.00 tot 20.00 uur bij DownTown (Tuinstraat 133) in Veenendaal. Deze avond staat ontwikkelaar Ingenious voor u klaar samen met de makelaars Van Ginkel en Bemmelen en VC Makelaars met een verkoopteam. Onder het genot van een hapje en een drankje beantwoorden zij je vragen en geven uitleg over dit mooie project. Op de verkoopinformatie avond kun je je bij interesse inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. Kijk voor meer informatie ook op: www.aanhetstadsstrand.nl.