Op = Op Voordeelshop opent tweede vestiging in Veenendaal

Datum: 
17-12-2018

Veenendaal – Begin december opende een tweede vestiging van de discounter Op = Op Voordeelshop in winkelcentrum de Scheepjeshof haar deuren. Ze betrekken de Scheepjeshof 26, het pand naast supermarkt Boni. Met de opening van dit filiaal en enkele andere breekt de discountformule door de grens van 150 winkels. In juni 2015 opende de keten nog haar honderdste winkel.

Het lijkt het Drentse bedrijf voor de wind te gaan. Ondernemers Vincent Alkema en Jos Venema zijn dan ook positief: “Het beeld in de winkelstraat verandert en het blijkt dat Op=Op Voordeelshop voorziet in een duidelijke behoefte.” Mede het inkoopbeleid van de discounter heeft bijgedragen aan het succes van de afgelopen jaren. Alkema verklaart: “Consumenten zijn niet gek. Onze inkopers zoeken in binnen- en buitenland naar interessante partijen en kopen die op tegen de laagst mogelijke prijs. Dit voordeel ziet de consument terug in onze lage prijzen. We zijn tot wel 43 procent goedkoper dan concurrenten.”

Over Op=Op Voordeelshop
Op=Op Voordeelshop is de specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Op=Op Voordeelshop wil dat niemand in Nederland meer te veel betaalt voor dit segment. Op=Op Voordeelshop biedt A-merken altijd voor de laagste prijs.

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op opisopvoordeelshop.nl.