Kinderkledingwinkel Minimoda: Beste winkel van mei

Datum: 
07-06-2017

Veenendaal - In 2017 organiseert Stichting Winkelstad Veenendaal iedere maand ‘De beste winkel van Winkelstad Veenendaal’-verkiezing. Elke maand wordt er een winnaar gekozen. Dit is de winkel met de hoogste waardering en de meeste nieuwe Wugly reviews op de website winkelstadveenendaal.nl in die maand. In december strijden de winnaars van de maand om de titel ‘Beste winkel van 2017’.

In de maand mei is de beste winkel van Winkelstad Veenendaal geworden: Minimoda aan de Brouwersgracht 234. Minimoda kreeg van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van een 9,1. Het personeel wordt beoordeeld met 9,6, ook de service scoort hoog met een 9,5.

Minimoda is al vanaf 2014 gevestigd in onze binnenstad, sinds een jaar in een nieuwe en grotere locatie aan de Brouwersgracht. Minimoda, opgericht door de jonge onderneemster Maaike den Hartog, verkoopt baby-, kinder-, én tienerkleding, accessoires en schoenen voor zowel jongens als meisjes. Minimoda werkt met veel bekende en minder bekende merken die zorgvuldig door Maaike worden samengesteld. Voorbeelden van merken die terug te vinden zijn in de winkel zijn: Quapi, B-nosy, Le Chic, Mayoral, State of Art, Jottum, Tigo&Vito en vele anderen.

Minimoda ziet het als haar missie om de leukste kinderkleding tegen een degelijke prijs aan te bieden. De collectie is breed en omvat zowel alledaagse kleding als kleding voor een bruiloft of andere speciale gelegenheid. Veel van de kleding bij Minimoda is ruim op voorraad zo is er altijd kleding dat goed past. ‘’Ik ben ontzettend blij dat de klanten mijn winkel tot beste winkel van de maand gekozen hebben, we zien het als ons doel om alle klanten tevreden de winkel uit te laten lopen’’ aldus eigenaresse Maaike. Minimoda heeft deze maand kortingen tot wel 50%.

‘’Een jonge enthousiaste verkoopster, die absoluut de gunfactor heeft boven internetshops en grootwinkelbedrijven! Zeer vriendelijk voor kopende en niet kopende klanten. Een prachtige zaak, netjes ingedeeld en zorgvuldig gekozen kleding. Wij komen er graag!’’ Aldus een van de reviews op winkelstadveenendaal.nl

Winkelstad Veenendaal feliciteert Minimoda en alle werknemers met de titel: ‘Beste winkel van mei’. Het is mooi dat Winkelstad Veenendaal zulke goede kinderkledingwinkels rijk is.