GSM Reparatie Shop ‘Beste winkel van juli’

Datum: 
01-08-2017

Veenendaal – De beste winkel van de maand juli is GSM Reparatie Shop aan de Hoofdstraat 95 in Veenendaal. GSM Reparatie Shop kreeg van haar klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9,5. Met name het personeel en de service scoren hoog, beiden met een 9,8 gemiddeld. In november 2016 won GSM Reparatie Shop ook de titel ‘Beste winkel van de maand’.

In 2017 organiseert Stichting Winkelstad Veenendaal voor de tweede keer ‘De beste winkel van Winkelstad Veenendaal’-verkiezing. Iedere maand wordt er een winnaar gekozen. Dit is de winkel met de hoogste waardering en de meeste nieuwe Wugly reviews op de website winkelstadveenendaal.nl in die maand. In december strijden de winnaars van de maand om de titel ‘Beste winkel van 2017’.

Sinds 2014 is GSM Reparatie Shop gevestigd aan de Hoofdstraat. De shop staat onder deskundige leiding van Sayd Hosseini.  Klanten uit Veenendaal en omstreken kunnen terecht voor alle telefoon gerelateerde vragen, reparaties of extra’s. GSM Reparatie Shop is ook gespecialiseerd op het gebied van vochtschade. Zo kunnen zij maar liefst 90% van de toestellen met vochtschade repareren. GSM Reparatie Shop is tevens aangesloten bij ICTWaarborg en UNETO-VNI, beiden brancheorganisaties die toezien op de kwaliteit van te leveren product of dienst. Zo kun je er zeker van zijn dat je toestel in betrouwbare en vakkundige handen is.

‘’De persoonlijke manier waarop de heren met hun klanten omgaan is geweldig. Ik heb voor een reparatie wat langer in de winkel doorgebracht en ik heb kunnen zien hoe veel mensen ze herkennen en hoe goed het contact is. Er gaan veel mensen tevreden weg! Ik kom er zeker terug en zal ze van harte aanbevelen! Dank je wel mannen voor jullie hulp!’’ Aldus een van de reviews op winkelstadveenendaal.nl.

Stichting Winkelstad Veenendaal feliciteert GSM Reparatie Shop met de titel 'Beste winkel van juli'. Fijn dat Veenendaal zulke mooie vakondernemingen rijk is!