Een schatkamer aan hand-picked vintage items bij ‘Thuis Bij Mau’

Datum: 
26-08-2019

Veenendaals nieuwste winkelaanwinst ‘Thuis Bij Mau’ opende vorig week in de Passage 20. Thuis Bij Mau is een ware schatkamer aan hand-picked vintage items voor je interieur en accessoires om je ideale plaatje af te maken.

Eigenaresse Maureen Berntsen reist binnen Europa haar geheime adresjes af om het Veenendaalse kooppubliek te voorzien van originele kleinmeubelen. Maar je kunt hier ook terecht voor een bijzonder cadeau. Wees ervan verzekerd dat ook de verpakking bijzondere aandacht krijgt. 

Vanuit de samenwerking van het door de gemeente Veenendaal geïnitieerde traject Startup Veenendaal en ARC Real Estate Partners (Passage/Corridor) kan, wat begonnen is als hobby en reeds via internet een succes is gebleken, nu een vervolg krijgen in de Passage 20.

Naast kleinmeubelen en bijpassende accessoires kun je hier ook terecht voor bijzondere stainless steel sieraden.

Op vrijdag 30 augustus om 16.30 uur zal wethouder Dylan Lochtenberg de feestelijke opening verrichten. Dus even geduld nog, vanaf eind augustus ben je van harte welkom bij ‘Thuis bij Mau’. Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op de Instagrampagina van Thuis Bij Mau.