December boordevol activiteiten in binnenstad Veenendaal

Datum: 
12-12-2018

Heerlijk schaatsen en opwarmen met een warme chocomelk, gezellig langs de kraampjes op de kerstmarkt struinen of rodelen, sleeën en tokkelen in het winterpretpark. De binnenstad van Veenendaal staat de komende weken bol van de winteractiviteiten.

Betrokken organisaties en ondernemers in de binnenstad organiseren ook dit jaar weer tal van leuke activiteiten die de komende weken voor flink wat winterpret in Veenendaal zorgen, voor kinderen én volwassenen. Zo ontsteken we op zaterdag 8 december de 10.000 lichtjes in de kerstboom op de Markt, rijdt er op 14 december een heuse kersttrein rond in het centrum en is op 14 december alweer de vierde editie van het theaterfestival X-Mas Lights. Ook sportieve activiteiten ontbreken niet. Van 12 december t/m 6 januari kan er geschaatst worden op de schaatsbaan, op 15 december rent jong en oud mee met de Rotary Santa Run en op 27 en 28 december kan er gerodeld, gesleed en getokkeld worden in het winterpretpark op de Markt.

Extra openingstijden
Voor de allerlaatste kerstinkopen kunnen bezoekers terecht in het koopweekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 december. Ook openen de winkels hun deuren op maandag 24 december en maandag 31 december al vanaf 9.00 uur.

Voor een volledig overzicht van alle winteractiviteiten in Veenendaal klik je hier.