Cafetaria ’t Huus 2.0 verder in Winkelstad Veenendaal

Datum: 
16-04-2018

Veenendaal – 14 maart opende Cafetaria ’t Huus 2.0 officieel haar deuren op de Zandstraat 15. Velen kennen de cafetaria al, voorheen waren zij namelijk gevestigd op de Prins Bernhardlaan. Na een volledige metamorfose aan het hoekpand op de Zandstraat/Fluitersstraat is een prachtig cafetaria 2.0 het resultaat. Eigenaresse Nina Visser is zelf ook trots op het resultaat maar bovenal is ze trots op haar vaste team medewerkers die veerkracht hebben getoond tijdens de verhuizing. Dat de cafetaria het goed doet was al duidelijk, ze hebben namelijk een notering (38e) in de ‘Cafetaria Top 100’.

Cafetaria ’t Huus 2.0
‘’De verwijzing 2.0 heeft te maken met de nieuwe vestiging welke groter, moderner en luxer is, een update van een standaard cafetaria’’ aldus Nina. Maar ook de kaart heeft een update gehad. Zo zijn er naast de bekende cafetaria producten ook veel ambachtelijke producten aan de kaart toegevoegd zoals zelfgemaakte verse patat of versgeperste black angus hamburgers welke naar eigen receptuur worden bereid. Of heerlijke broodjes 2.0 dit zijn broodjes met een bekende snack uitgebreid tot een 2.0 versie. Om het verwen moment compleet te maken schenken ze verse koffie of een koud pilsje van de tap. Ook is Milkshake en softijs concept ‘Shake-Inn’ een onderdeel van de cafetaria. Bij de Shake-Inn kun je meer dan 50 smaken milkshakes en softijs krijgen. Van oreo, bubbelgum tot appeltaart, amaretto of de gebruikelijke vanille en aardbei, ze hebben het er allemaal!

Na het lezen zin gekregen in een frietje of lekkere snack? Kom dan langs in de cafetaria of bestel via: Cafetariathuus.nl.