25-jarig jubileum voor herenmode winkel Jones & Jones

Datum: 
08-10-2018

In 1993 besloot Cor van Berg een herenmode winkel te beginnen in het centrum van Utrecht. Jones & Jones was geboren. Waar andere winkels afbreuk deden aan het serviceniveau in hun winkel, was de formule van Van Berg het tegenovergestelde: iedere klant voorzien van maximale service.

Nu is Jones & Jones 25 jaar verder en zijn Kaj Huijsman en Arjen Versluis de trotse eigenaren van Jones & Jones. De herenmode winkel bestaat uit dertien prachtige winkels met ieder een eigen uitstraling en karakter. De Jones & Jones-formule is nog precies hetzelfde als 25 jaar geleden: iedere klant maximale service verlenen.

Wie jarig is trakteert!
Speciaal voor het jubileum is er een exclusief Jones & Jones glossy magazine uitgebracht. Hierin wordt onder andere het verhaal van Jones & Jones verteld, krijg je een sneakpreview van de wintercollectie van 2018-2019 en komen de medewerkers én klanten van Jones & Jones aan het woord. Wil je ook in het bezit zijn van ons magazine? Loop dan even binnen bij Jones & Jones. Tot en met december krijg je bij Jones & Jones elk laatste weekend van de maand een leuke attentie bij je aankoop. Daarnaast kun je de komende tijd leuke acties verwachten in de winkel. Via de Facebookpagina van Jones & Jones houden zij je graag op de hoogte van de acties en nieuwtjes van het 25-jarig bestaan!