X-Mas Lights

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kerkewijk 10 , VEENENDAAL
Datum: 
vrijdag 14-12-2018 - 19:00
Einddatum: 
vrijdag 14-12-2018

De 4e editie van het sfeervolle theaterfestival X-Mas Lights belooft opnieuw een fantastisch winters theaterevenement te worden!

X-Mas Lights biedt voor ieder wat wils; gratis toegankelijke muzikale buitenoptredens, straattheater en intieme voorstellingen in de verwarmde theaterwagens. Van lokale theatermakers, muzikanten, koren en vocal groups tot professionals uit het hele land: van klassiek tot pop, alles vindt u terug op dit theaterevenement in december. De festivalroute loopt van het theaterplein, door de Sandbrinckstraat tot en met het horecaplein. Bij de beste barista op het theaterplein geniet u tijdens de optredens van de heerlijkste koffie. Of warm op bij de diverse horecagelegenheden aan de route met een lekkere kop dampende chocomel of glühwein en geniet ondertussen van de winterse klanken van de nabije muzikanten. Met alleen maar uitverkochte voorstellingen in de intieme theaterwagens op het horecaplein is afgelopen jaar het succes van deze formule gebleken! Een theaterwagen is een (hele) kleine zaal op wielen; waar maximaal 30 personen van een optreden kunnen genieten. Wees er dit jaar ook (weer) bij en bezoek in kleine setting bijzondere, korte optredens van theaterprofessionals voor een kleine toegangsprijs. Kaartjes voor deze optredens kunt u te zijner tijd online bestellen en voor de niet uitverkochte voorstellingen zijn er uiteraard kaarten te koop aan de deur van de theaterwagen. Naast de vele prachtige optredens en vele lichtjes zorgen we vanavond vooral voor een hartverwarmende dosis saamhorigheid in de binnenstad van Veenendaal.

X-Mas Lights met Anouk Kragtwijk

Anouk Kragtwijk (30) keert mensen liefdevol binnenstebuiten

Ze is freelance journalist voor onder andere NRC en Metro. Met een dosis humor compenseert ze haar wijzende vinger. Ze schrijft over chaos in wereld, in haar hoofd en huis, de positie van de vrouw en andere zielenroerselen. Al deze onderwerpen versmelten in haar cabaret voorstelling van ongeveer 25 minuten.

X-Mas Lights met Luc Elson

‘Dames en Heren, de nieuwe Hans Klok is opgestaan volgens mij’ – Gerard Joling.

Nog niet overtuigd? Boek dan nu voor maar €2,50 een kaartje voor zijn show in de tweede theaterwagen, want op 15-jarige leeftijd stond illusionist Luc Elson al in de halve finale van Hollands Got Talent. Sindsdien stond hij in de tv-show van ‘Beat The Best’ op RTL4 en tegenwoordig maakt hij ook deel uit van het Illusietrio ‘Lars, Luc & Angelique', waarmee hij optreedt in binnen- en buitenland. Luc Elson laat je weer in magie geloven!