Vriend van de Lampegiet seizoen 1819

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kerkewijk 10 , Veenendaal
Datum: 
zondag 30-06-2019 - 00:00
Einddatum: 
zondag 30-06-2019

Draagt u Theater De Lampegiet een warm hart toe? Meldt u aan als Vriend! Hiermee steunt u het Lampegietfonds én profiteert u van diverse voordelen

Dankzij de bijdrage van onze Vrienden aan het LampegietFonds zijn we in staat om bijzondere en/of spraakmakende voorstellingen naar Veenendaal te halen en om jong (regionaal) talent te ontwikkelen. Zo kunnen we komend seizoen dankzij het Fonds nieuwe theatermakers een kans geven om een voorstelling te maken voor theaterfestival Biënnale Binnenstebuiten – the urban edition. En we hebben een zeer bijzondere, internationale voorstelling naar Veenendaal kunnen halen: de voorstelling Backbone van het Canadese dansgezelschap Red Sky Performance.
Voor slechts € 10,- per persoon bent u een theaterseizoen lang als Vriend verbonden aan Theater De Lampegiet. Vriend zijn heeft natuurlijk ook voordelen voor uzelf!
Uw voordelen tijdens theaterseizoen 2018-2019:
• U ontvangt tenminste eens per kwartaal de exclusieve Vriendenmail met aanbiedingen alleen voor Vrienden;
• U heeft voorrang in de voorverkoop voor theaterseizoen 2019-2020;
• U ontvangt in de lente van 2019 een exclusieve uitnodiging voor de Kick Off 2019-2020 waarop het nieuwe theaterprogramma van Theater De Lampegiet wordt onthult;
• U ontvangt tijdens de Kick Off als cadeautje een prachtige maandkalender met daarin ons volledige programma van 2019-2020, mooie theaterfoto’s én ruimte voor uw persoonlijke notities. Mocht u verhinderd zijn op deze avond, dan kunt u tot de zomersluiting uw kalender afhalen bij de Theaterkassa.
Een Vriendschap met Theater De Lampegiet!
Een Vriendschap is een seizoen geldig, van juli t/m juni. Ieder jaar vragen wij u in juni of u ook komend seizoen weer Vriend wilt zijn van Theater De Lampegiet.
U kunt tot 1 mei 2019 Vriend worden voor theaterseizoen 2018-2019.
Wordt u onze Vriend ná 1 mei 2019? Dan wordt dit automatisch een Vriendschap voor het volgende theaterseizoen.
Liever niet online een Vriendschap aanvragen?
Kom dan tijdens de openingstijden langs bij de Theaterkassa en onze medewerkers regelen het graag voor u! Tijdens de voorverkoopperiode kunt u ook aangeven op het bestelformulier dat u Vriend wilt worden.
Vragen of opmerkingen over de Vrienden van Theater de Lampegiet? Mail dan naar info@lampegiet.nl o.v.v. Vrienden.