Sanne Vertelt in De Cultuurfabriek

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kees Stipplein 74 , Veenendaal
Datum: 
woensdag 20-02-2019 - 15:00
Einddatum: 
woensdag 20-02-2019

Woensdagmiddag 20 februari om 15.00 uur is er in Bibliotheek Veenendaal weer: Sanne Vertelt. Verhalenverteller Sanne Heymann vertelt een bijzonder verhaal over Namen. Weet jij waar jouw naam vandaan komt? Of ben je je naam wel eens kwijt geweest?

Iedereen die wil weten hoe het verhaal (af)loopt, is van harte welkom om te komen luisteren! Toegang gratis.

De kracht van een verhaal

Het vertellen van een verhaal in een kring of in een groep kent een eeuwenlange traditie. Mensen vertellen elkaar verhalen om zo betekenis te geven aan hun ervaring van de werkelijkheid. Verhalen kunnen je helpen om je te oriënteren en je weg in het leven te gaan. Met verhalen kun je een thema verkennen en bespreken. Verhalen kunnen je helpen om nieuwe perspectieven te zien en tot andere oplossingen te komen. In deze tijden van vele nieuwe en snelle vormen van communicatie is de oeroude vorm van het vertellen van verhalen een welkome afwisseling.  

Het verhaal….

Weet jij waar jouw naam vandaan komt? Of ben je je naam wel eens kwijt geweest? Of heb je altijd al eens willen weten hoe indianen aan hun bijzondere namen komen? Sanne Heymann vertelt twee bijzondere verhalen: over een meisje dat haar naam kwijt was en over hoe een jonge Indiaan zijn naam verdiende. Ben je benieuwd hoe deze verhalen aflopen? Kom dan woensdagmiddag 20 februari naar de Voorleeskamer op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek.

Sanne Heymann

Sanne Heymann is Creatiefnemer, Verhalenverteller en winnaar van de Cultuurprijs 2018. Ze vertelt voor zowel kleine als grote kinderen en weet op een aansprekende manier verhalen tot leven te laten komen.

Deelname is gratis, zowel voor leden als niet-leden.