Rupsje NooitGenoeg in De Cultuurfabriek

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kees Stipplein 74 , Veenendaal
Datum: 
zaterdag 25-05-2019 - 14:00
Einddatum: 
zaterdag 25-05-2019

Zaterdagmiddag 25 mei om 14.00 uur vindt er in Bibliotheek Veenendaal een vrolijke vertelvoorstelling plaats rondom het beroemde prentenboek van Eric Carle ‘Rupsje NooitGenoeg’ door André Verhagen van Poppentheater Het @penstaartje.

Het verhaal

Verteller André Verhagen gaat in de voorstelling op zoek naar een boek en vindt het beroemde prentenboek Rupsje Nooitgenoeg van Erik Carle. Tijdens het voorlezen komt het boek tot leven. Het rupsje eet en eet. Hij heeft nooitgenoeg. Hij eet ook nog eens het hele boodschappen mandje leeg. Rupsje Nooitgenoeg wordt groter en groter, maakt een cocon en verandert in een wonderschone vlinder. De boodschap van het beroemde boek is: als je groeien wilt, moet je wel goed eten!!

Feest!

Rupsje Nooitgenoeg werd alweer 50 jaar geleden, in 1969, door Eric Carle gecreëerd. Inmiddels gaat dit tijdloze verhaal al drie generaties mee, is het in 65 talen vertaald en zijn er ruim 50 miljoen exemplaren verkocht. Reden genoeg voor een feestje dus met o.a. deze vertelvoorstelling!

Kaartverkoop en meer

Poppentheater Het @penstaartje is het rondreizend theater van André Verhagen. Hij speelt al ruim 20 jaar en biedt een gevarieerd aanbod van kinder-,gezins- en volwassen voorstellingen voor verschillende doelgroepen. Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de balie van de Klantenservice en/of via de website van de bibliotheek. Entreeprijs is € 3,50 per persoon. Kinderen vanaf 3 jaar maar ook ouders, opa's en oma’s zijn van harte welkom bij de voorstelling.

 

De voorstelling vindt plaats op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek in Zaal I en duurt ca. 40 minuten. Kaartverkoop via de balie van de Klantenservice en/of via de website van de Bibliotheek.