Poëtisch en muzikaal lunchoptreden in Cultuurfabriek

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kees Stipplein 74 , Veenendaal
Datum: 
dinsdag 05-02-2019 - 12:30
Einddatum: 
dinsdag 05-02-2019

Dinsdag 5 februari vindt in De Cultuurfabriek om 12.30 uur een muzikaal en poëtisch lunchoptreden plaats met dichter Joyce Willemse en panfluitist Nadja Spooren. Het duo verzorgt een verrassende performance van poëzie en muziek.

Joyce Willemse

Dichter en kunstenaar Joyce Willemse is een creatieve duizendpoot die zowel schrijft als beeldend werk maakt. In 2010 stopte zij met haar praktijk voor adem- en ontspanningstherapie en investeerde ze in de start als kunstenaar en schrijver. Sinds 2014 neemt zij het schrijven van poëzie serieus, wat resulteerde in het voormalig Stadsdichterschap van Veenendaal, waarbij ze samenwerking zocht met andere kunstvormen. Interdisciplinair werken heeft haar grote interesse, net zoals Land-art en Performance art. 

Nadja Spooren

Haar enthousiasme voor muziek en de panfluit in het bijzonder deelt Nadja Spooren graag op zoveel mogelijk verschillende manieren met anderen, via het geven van muzieklessen, workshops en concerten. Daarom besloot zij na afronding van haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam om in 2011 met een lespraktijk te starten. Inmiddels geeft ze les in Veenendaal bij de Muzen, in Opheusden, Rhenen, en Grave.

Performance Art

Voorafgaand aan het optreden is er gelegenheid om de Performance Art die Joyce Willemse speciaal voor de landelijke Poëzieweek zal uitvoeren, op het Kees Stipplein te bekijken.

 

Het lunchoptreden vindt plaats van 12.30 tot 13.30 uur en is gratis te beluisteren in de centrale hal van De Cultuurfabriek op de begane grond. De performance van Willemse vindt vlak daarvoor plaats op het Kees Stipplein.