E-bookspreekuur in De Cultuurfabriek

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kees Stipplein 74 , Veenendaal
Datum: 
donderdag 23-05-2019 - 13:30
Einddatum: 
donderdag 23-05-2019

Op donderdagmiddag 23 mei is er een speciaal e-bookspreekuur in De Cultuurfabriek. Iedereen die meer wil weten over het lenen van e-books in de Bibliotheek kan hier terecht met vragen

Op donderdagmiddag 23 mei is er een speciaal e-bookspreekuur in De Cultuurfabriek. Iedereen die meer wil weten over het lenen van e-books in de Bibliotheek kan hier terecht met vragen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop, smartphone, tablet en/of e-reader meenemen om meteen aan de slag te gaan.

E-books in de Bibliotheek

De Bibliotheek heeft een collectie van ruim 22.000 e-books beschikbaar voor leden. De collectie bevat literatuur, jeugdboeken, informatieve boeken, thrillers en nog meer. Deze e-books kunnen gelezen worden op verschillende mobiele apparaten, zodat iedereen altijd overal kan lezen.

E-bookspreekuur

Iedereen die graag aan de slag wil met het lenen van e-books van de Bibliotheek, maar niet goed weet hoe, kan terecht bij het e-bookspreekuur. Van 13.30-16.00 uur zitten bibliotheekmedewerkers klaar om iedereen wegwijs te maken.

Het is een open inloop, dus iedereen met vragen kan vrijblijvend langskomen. Toegang tot het e-bookspreekuur is gratis. Het is de bedoeling dat deelnemers hun bibliotheekpas en hun laptop, smartphone, tablet en/of e-reader meenemen.