Cameretten Finalistentournee

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Kerkewijk 10 , Veenendaal
Datum: 
woensdag 23-01-2019 - 20:00
Einddatum: 
dinsdag 22-01-2019

Theater De Lampegiet organiseert in Veenendaal de finanlistentoernee van het Cameretten Festival in het Rembrandt College.

Cameretten Finalistentour in het Rembrandt College

Theater De Lampegiet organiseert in Veenendaal de finanlistentoernee van het Cameretten Festival in het Rembrandt College. Al ruim 50 jaar is dit festival dé cabaretkweekvijver van Nederland. Grote namen zoals Bert Visscher, Rundfunk, Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Patrick Laureij en Jandino Asporaat zag men vallen en opstaan tijdens dit festival. Het Cameretten Festival is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek.

Het festival
De strijd om de winst van Cameretten Festival 2018 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve finale en finale is het nu tijd voor de finalistentournee van deze 53e editie. De finalisten zijn Chris Verlaan, Hassan El Rahaui en de Waterkonijnen. Op 23 januari zijn de drie aanstormende cabarettalenten in Veenendaal en ze staan te popelen... Bereid je voor op een avond keihard lachen!

Theater in het Rembrandt College
De Lampegiet betrekt jongeren graag bij de voorstellingen en dit is een mooie gelegenheid om jongeren kennis te laten maken met kunst en cultuur op een plek die voor hun bekend is. Het Rembrandt College heeft zijn eigen theateraula, wat de school een perfecte locatie maakt om jong aanstormend talent kennis te laten maken met ander jong talent.

Meer informatie
De voorstelling is op 23 januari en begint om 20:00 uur in de theateraula van het Rembrandt college in Veenendaal. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 15,75 via www.lampegiet.nl