Buitenfilm 'Tulipani' op het Stadsstrand

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Thoomesplein , Veenendaal
Datum: 
vrijdag 16-08-2019 - 00:00
Einddatum: 
vrijdag 16-08-2019

Kom vrijdag 16 augustus om 21.30 uur gezellig genieten van een buitenfilm van Filmhuis Veenendaal op het Veense Stadsstrand. Toegang is gratis. Neem je eigen kleedje, klapstoeltje en hapjes en drankjes mee.

‘Tulipani’ is een van de zes films die Filmhuis Veenendaal deze zomer buiten gaan vertonen. De buitenvoorstellingen vinden op zes vrijdagavonden plaats op het Veense Stadsstrand. De toegang is gratis; reserveren is niet nodig. Neem gerust je eigen klapstoeltjes en picknickkleedjes mee. Op de dag van de vertoning wordt om 17:00 beoordeeld of de vertoning kan doorgaan. Mocht het nodig zijn om de voorstelling af te lasten, dan zetten we dat op de www.filmhuisveenendaal.nl website en op onze Facebook pagina.

Over deze film: Tulipan is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.