Buitenfilm 'Begin Again' op het Stadsstrand

Locatie: 
Winkelstad Veenendaal
Adres: 
Thoomesplein , Veenendaal
Datum: 
vrijdag 09-08-2019 - 00:00
Einddatum: 
vrijdag 09-08-2019

Kom vrijdag 9 augustus om 21.45 uur gezellig genieten van een buitenfilm van Filmhuis Veenendaal op het Veense Stadsstrand. Toegang is gratis. Neem je eigen kleedje, klapstoeltje en hapjes en drankjes mee.

‘Begin Again’ is een van de zes films die Filmhuis Veenendaal deze zomer buiten gaan vertonen. De buitenvoorstellingen vinden op zes vrijdagavonden plaats op het Veense Stadsstrand. De toegang is gratis; reserveren is niet nodig. Neem gerust je eigen klapstoeltjes en picknickkleedjes mee. Op de dag van de vertoning wordt om 17:00 beoordeeld of de vertoning kan doorgaan. Mocht het nodig zijn om de voorstelling af te lasten, dan zetten we dat op de www.filmhuisveenendaal.nl website en op onze Facebook pagina.

Over deze film:

Begin Again gaat over twee singer-songwriters, Gretta en Dave, die samen naar New York verhuizen. Dave’s muziek is gebruikt in een succesvolle film en daarom is hij hotter dan hot in New York. Al snel stijgt het succes hem naar zijn bol en belandt Gretta in een klein, ranzig appartementje bij een vriend. Net als ze besluit om terug naar huis te gaan ontmoet ze een verlopen producer die haar hoort zingen, direct haar talent ziet en de mogelijkheden. Samen gaan ze aan de slag om de beste cd ooit te produceren en dat resulteert in deze fantastische film.

Voor de liefhebbers, Dave wordt in deze film gespeeld door Adam Levine, de zanger van Maroon 5!