Twinkeling Veenendaal, dé cadeaubon door en voor Veenendaal

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Twinkeling Veenendaal is een cadeaubon die je kunt besteden bij winkels en horeca in Winkelstad Veenendaal.
de cadeaubon van Veenendaal

Gefeliciteerd! Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: Twinkeling Veenendaal. Deze cadeaubon is te besteden bij winkels en horeca in ‘Winkelstad Veenendaal’. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants en horeca: dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je de economie van de Veenendaalse binnenstad en draag je bij aan het succes van ‘Winkelstad Veenendaal’.

Hoe werkt de cadeaubon?

Je kunt de Twinkeling Veenendaal besteden bij winkels en horeca in Winkelstad Veenendaal. Het aanbod is divers: een etentje, t-shirt of liever een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad, alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. De Twinkeling Veenendaal is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

Verkooppunten Twinkeling in Veenendaal

- Horlogerie Van Manen, Hoogstraat 28
- The Read Shop, Passage 71
- Cigo, Scheepjeshof 78
- De Cultuurfabriek, Kees Stipplein 74
- Hema, Hoofdstraat 30-32
- Bruna, Hoofdstraat 29

Wilt u een grote hoeveelheid Twinkelingen afnemen? Neem dan contact met ons op via: info@winkelstadveenendaal.nl

Klik hier voor de lijst van bedrijven die de Twinkeling aannemen.

Het centrum van Veenendaal

Het centrum van Veenendaal heeft aan bewoners en bezoekers veel te bieden. Er zijn bijzonder mooie plekken om te bezoeken in het centrum en ook daarbuiten. Ondernemerschap en de gedreven mentaliteit van de Veenendaler is zichtbaar in onze winkelstad. Het centrum kent prachtige vernieuwingen zoals de Cultuurfabriek met moderne bibliotheek, de Bernard van Kreelpoort, het nieuwe gemeentehuis en Raadhuisplein, de vernieuwde Hoofdstraat en straks de Tricotage en Het Stempel.

Winkelen in Veenendaal

Veenendaal is winkelstad bij uitstek. Het aanbod van winkels is zo divers dat mensen vanuit de regio hier graag komen winkelen. Winkelen in Veenendaal is aangenaam omdat winkels dicht bij elkaar liggen en deels overdekt zijn, zoals bij de Passage/Corridor en de Scheepjeshof. De Hoofdstraat werd in 2011 vernieuwd, waardoor winkelen in Veenendaal nog prettiger is. Je bent van harte welkom om een dag te shoppen in ons mooie en vernieuwde winkelcentrum!

Voorwaarden

Voorwaarden Twinkeling

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door St. Winkelstad Veenendaal uitgegeven Twinkeling Veenendaal cadeaubonnen die worden uitgegeven.

2. Iedere Twinkeling Veenendaal Cadeaubon heeft een waarde van €10,00. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Twinkeling Veenendaal Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en uitsluitend indien het A en B deel aan elkaar zijn gehecht. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Twinkeling Veenendaal Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.

3. De Twinkeling Veenendaal Cadeaubon dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.

4. Iedere Twinkeling Veenendaal Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Deze periode is vermeld op de achterzijde van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is St. Winkelstad Veenendaal verder volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.

6. St. Winkelstad Veenendaal is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. St. Winkelstad Veenendaal is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.