Over ons

Veenendaal is de winkelstad van de regio. Met een enorm en gevarieerd aanbod van winkels in het midden van Nederland is het nergens zo leuk winkelen als in Veenendaal. Goed bereikbaar en modern. Veel bekende winkelketens zoals H&M, Zara en Mango en een keur aan bijzondere speciaalzaken vormen een unieke en veelzijdige mix. Bij minder mooi weer biedt het grote overdekte deel van onze winkelstad uitkomst. Gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel.

We ontvangen u graag!

De organisatie Winkelstad Veenendaal is een stichting die de belangen van het winkelend publiek en van de winkeliers en andere ondernemers in de binnenstad behartigt.

  • Winkelstad Veenendaal denkt energiek met de gemeente Veenendaal mee over alle relevante zaken die het centrum betreffen, inclusief de onderwerpen promotieactiviteiten en evenementen.
  • Goed overleg met onder meer pandeigenaren, overdekte winkelcentra Passage Corridor en Scheepjeshof, de culturele sector, horeca en VVV is daarvoor een eerste vereiste.
  • Onder de paraplu van stichting Winkelstad Veenendaal werken de partijen concreet samen aan belangrijke onderwerpen. Het gaat dan niet alleen om marketing en promotie, maar ook over veilig ondernemen en innovatief ondernemen.