Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnaars van de Veenendaal Loves Fashion Weeks zijn bekend

De mode stond centraal in Winkelstad Veenendaal tijdens de Veenendaal Loves Fashion Weeks, die liepen van 6 april tot en met 20 april. Bezoekers werden geïnspireerd door de laatste trends en kleuren op het gebied van mode. Op de social media kanalen van Winkelstad Veenendaal waren video’s te vinden van verschillende winkels waarin enthousiast werd verteld over de nieuwste fashiontrends voor dit voorjaar. Bovendien kregen shoppers de kans om hun volledige aankoopbedrag terug te winnen door simpelweg hun kassabon te uploaden op de website.

En de winnaars zijn…
Gerjanne van Dijk is een van de gelukkige winnaars, zij had heerlijk gewinkeld bij Puur Blauw. "Ik kom vaker bij Gert-Jan, de eigenaar van de zaak. Zoals altijd heeft hij me ook deze keer goed geholpen en gaf me een kaartje met de actie mee. Deze heb ik thuis geüpload, natuurlijk nooit gedacht dat ik ook daadwerkelijk zou winnen. Maar ik ben er heel blij mee!" aldus Gerjanne. Pieternel van Ledden en haar zoon Julian zijn goed geslaagd bij herenkledingzaak Tribute op de Hoofdstraat. "Julian mocht van mij een leuke outfit uitzoeken. Wij komen uit Zeist en mijn zoon wou in eerste instantie niet direct naar Veenendaal om te winkelen maar na het zien van het aanbod kledingzaken was hij toch overtuigd. Achteraf zijn we erg blij dat we zijn gaan winkelen in Veenendaal," zegt Pieternel enthousiast. Tot slot mogen we Mohamed el Hamdioui en Angelique Slijm uit Soest feliciteren, die onder andere geshopt hebben bij Manfield, maar konden helaas door omstandigheden niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Zij laten wel weten enorm blij te zijn met de prijs en verzekeren ons zeker nog eens terug te komen in Veenendaal.

Actiemechanisme
De winnaars hebben allemaal de kans gegrepen om hun aankoopbedrag terug te winnen door simpelweg hun aankoopbewijs te uploaden. Het proces was eenvoudig: een foto maken van de kassabon, de QR-code (die op het actiekaartje stond vermeld) scannen en vervolgens het aankoopbewijs uploaden op de actiepagina van de Veenendaal Loves Fashion Weeks via www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks. "Met deze geslaagde editie van de Veenendaal Loves Fashion Weeks achter de rug, en bijna 1.500 deelnemers kijken we uit naar de volgende editie. We bedanken graag alle deelnemers en feliciteren de winnaars van harte met de mooie prijs," aldus binnenstadsmanager Henny Jansen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…
 
Meer info

Voorstelling: Jip de Handpop en lammetje Bengel

Jippie! Jip de Handpop komt naar de Bibliotheek! Jip de Handpop vertelt de kinderen over lammetje Bengel.…
 
Meer info

Kickstart; Graffiti kunst maken! - Vlow0318

Graffiti kunst maken In deze workshop leer je de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti…